Tekeningenwedstrijd

Zwolle zal van 9 tot en met 13 september in het teken staan van de strijd tegen pesten. De Zwolse ‘Week tegen het Pesten’ zal ook het startsein zijn van de tekeningenwedstrijd van De Bazuin. Deze tekeningenwedstrijd is onderdeel van het project ‘Pesten is niet Cool’. Vanaf 9 september kan ieder kind die naar een Vivente-basisschool in Zwolle gaat een tekening opsturen.

Opdracht
Maakt pesten je boos? Zie je dat klasgenootjes gepest worden en lijkt het alsof je er niets tegen kunt doen? Word je zelf gepest en ben je bang om naar school te gaan?

In de tekeningenwedstrijd gaat het erom dat jij een tekening maakt die laat zien hoe jij je voelt als je denkt aan pesten.

Praktische zaken

Voor wie: leerlingen van Vivente basisscholen in de leeftijd van 8 t/m 12 jaar.

Voorwaarden: het onderwerp van de tekening is Pesten is niet Cool. Hoe de tekening er uit komt te zien bepaal jezelf! Ook hoe groot de tekening is. En gebruik je liever stiften of verf i.p.v. potloden? Geen probleem! Alles mag.

Inleveren: is de tekening klaar? Dan kun je deze opsturen naar:

Prot. Chr. Basisschool De Zevensprong

t.a.v. mevr. W. Greenen

Mannagras 30, 8043 KD Zwolle

o.v.v. tekeningenwedstrijd Pesten is niet Cool

 

Wij ontvangen de tekening graag uiterlijk 8 november 2013.

Wij zullen de tekeningen beoordelen in 2 leeftijdscategorieën (7 t/m 9 jaar en 10 t/m 12 jaar). De winnende tekeningen worden beloond met een te gekke prijs, welke we nog even geheim houden.

De winnaar van de tekeningenwedstrijd zal bekend worden gemaakt tijdens de matineevoorstelling op zaterdag 16 november. De voorstelling begint om 16.00 uur, duurt ongeveer 1,5 uur en vindt plaats bij the Young Ones in Zwolle (Bisschop Willebrandlaan 32 te Zwolle). Meer informatie hierover kun je vinden onder Muziekdag 16 november op deze website.