Je bent nu hier: Home / Home / Serenade

Serenade

Frans en Alie Biljard 40 jaar getrouwd

Bazuin Zwolle Frans en Alie serenade mei 2019

Serenade aan het 40-jarig bruidspaar!

Fantastisch! Dit mooie bruidspaar werd vorige week verrast met een serenade. Een goed staaltje werk van hun kinderen, die ervoor zorgden dat ze thuis waren, met een rode loper voor de deur en een prachtig versierde boog. Daar hoort natuurlijk muziek bij. 

Frans en Alie spelen beiden klarinet bij de Bazuin. Zij op de bes en hij op de bas. Dit muzikale duo was aangenaam verrast en mocht genieten van hun eigen "Biljardaise mars". Dit muziekstuk is gecomponeerd door Rik Elings ter gelegenheid van het 60-jarig lidmaatschap en erelidmaatschap van Frans bij de Bazuin. De basklarinet staat hierin in het spotlicht, wat zeker door het marstempo extra waarde heeft voor Frans en Alie. Ook speelden we "Leef van André Hazes jr." en zo nog wat gezellige muziek. Na dit mini-concertje hebben we met elkaar koffie & thee gedronken en nog even nagekletst.


Laat een bericht achter - aantal berichten: 1Johan Schuurman
Zo af en toe moet ik even op de website kijken en was blij verrast om deze mooie foto van deze mooie mensen aan te treffen. Van harte gefeliciteerd vanuit Zalk en nog veel jaren samen toegewenst in geluk en 'harmonie'. Ik kom jullie in Langenholte bij de uitvoering op 29 juni de hand drukken en natuurlijk ook de rest van het orkest. Groet Johan
29-05-19 | 18:15
Laat een bericht achter

naam
e-mail
website
bericht
Schrijf elf in cijfers: