Je bent nu hier: Home / Home / Studieweekend

Studieweekend

Mooi weer, gezelligheid en met passie muziek maken. Dat is gelukt!

Bazuin Zwolle orkest 2

Op vrijdag 11 november zijn we begonnen met een repetitie avond. Het gebouw moest nog wat opwarmen, maar dat lukte al snel met onze vertrouwde Bazuinklank.

Die avond was er een hartelijk welkom voor Lydia. Dit overenthousiaste bestuurslid wond de voltallige vereniging om haar vingers met zoete koek.
Bazuin Zwolle lydia 3
Dat het vervolgens voor sommigen heel laat werd, was de volgende dag nauwelijks merkbaar. Hardlopend of met stevige tred liep men al vroeg in de ochtend door het bos. De echte ‘’bomenzagers’’ bleven wat langer liggen…
 

Onder de energieke leiding van Römanö hebben we zaterdag gerepeteerd voor ons nieuwjaarsconcert. Zaterdag middag was het heerlijk weer om te wielrennen. Op initiatief van Joop is er een groep gaan wandelen door Austerlitz en heeft men de Piramide bewonderd. Sommigen hebben genoten van de rust op het terrein en konden hun oogjes even sluiten om bij te tanken. Geweldig om te merken dat iedereen zijn eigen weg hierin kon gaan. Doen wat goed voelt voor jou.

Bazuin Zwolle bazuin weekend 3

Zaterdagavond hebben we in een deuk gelegen van de spellen die we samen hebben gedaan onder leiding van de befaamde BierBazuin. Het spel ‘De circusartiest’ was één van de toppers. De lachspieren en lenigheid van onze leden is goed op de proef gesteld. Het feestje ging nog even door natuurlijk! Samen dansen, een spelletje spelen of meezingen met de muziek.

Bazuin Zwolle actie 2
Wat een heerlijk weekend hebben we samen gehad. Met ambitie muziek maken en daarnaast keihard genieten met elkaar. Oftewel ruimte voor vriendschap.

Bazuin Zwolle bazuin weekend 2 2


Laat een bericht achter - aantal berichten: 0

Ben jij de eerste die reageert?Laat een bericht achter

naam
e-mail
website
bericht
Schrijf dertien in cijfers: