Je bent nu hier: Home / Home / 'Swingende Kerst' met De Bazuin

'Swingende Kerst' met De Bazuin

Op woensdag 14 december en zaterdag 17 december zal het projectorkest van De Bazuin kerstklassiekers spelen op verschillende locaties in Zwolle. Onder leiding van Wendy Biljard en Alette van de Belt verzorgen we een swingende opmaat naar de kerstdagen.

Het projectorkest is een combinatie van leden van het opleidings- en het concertorkest. Dirigent Wendy: “In het projectorkest mag iedereen meespelen. Ons doel is om samen muziek te maken met veel plezier!”

Bazuin Zwolle Bazuin Zwolle Vajen

Fayah (11) speelt al een aantal jaren mee in het projectorkest. "Ik vind het leuk om met elkaar samen muziek te maken. Het is gezellig en je leert veel! Bijvoorbeeld over wanneer je harder of zachter moet spelen. Je leert ook meer door naar anderen te luisteren."

In de optredens staat de kersttijd dus centraal. Dit blijkt uit nummers zoals Deck the Hall, Stop the Cavalry, A Million Dreams en Vrolijk Kerstfeest. Extra leuk: op 14 december, een intern concert in het Bazuin-gebouw, spelen veel jeugdleden een solo waarmee ze zich voorstellen!

"Ik heb veel zin in het kerstoptreden", zegt Fayah. "Met kerst is er een bijzondere sfeer. En we spelen op leuke plekken met leuke muziekstukken."

Benieuwd hoe dit klinkt? Op 14 december treden we op in het Bazuin-gebouw in de Jupiterstraat, van 18.30-19.30 uur. Op 17 december laat het orkest van zich horen bij Tuinland Zwolle (13.00-15.30) en daarna bij het Van der Valk Hotel (16.15-18.00). Van harte welkom!

Bazuin Zwolle IMG-20221201-WA0000


Laat een bericht achter - aantal berichten: 0Ben jij de eerste die reageert?Laat een bericht achter

naam
e-mail
website
bericht
Schrijf vijftien in cijfers: