Je bent nu hier: Home / Vereniging / algemene informatie

Samenwerken

Lid zijn van onze vereniging betekent je eigen steentje bijdragen. Bij de organisatie van een muziekvereniging komt heel wat kijken: van kaartjes sturen naar de zieke leden tot de schoonmaak van het muziekgebouw. Daarom zijn alle taken uitgeschreven en kun je je inschrijven voor een taak en/of commissie die bij je past. Denk hierbij aan het organiseren van een studieweekend, koffie- & bardienst draaien, helpen met de organisatie van een concert, kerstpakket voor de dirigent samenstellen enz. Naast een taak kun je ook deelnemen aan de brainstorm- of activiteitencommissie. De brainstormcommissie is ontstaan voor de leden die graag meedenken. De activiteitencommissie zorgt voor de jaarlijkse acties om de kas te spekken.

Het bestuur van de vereniging bestaat uit een voorzitter, secretaris, penningmeester en algemene bestuursleden. Elke maand hebben zij overleg waarbij ze de organisatie van de vereniging in grote lijnen wegzetten. Dat is een hele klus, waar we hen erg dankbaar voor zijn.

We vinden het niet belangrijk wat je doet, maar dat je iets doet. Hierbij is ieder gelijk en de een niet meer dan de ander. Want vereniging zijn doen we vooral samen.