Je bent nu hier: Home / Orkesten

Onze orkesten

Concertorkest 

Bazuin Zwolle foto bazuin

“Ambitie & gezelligheid”

We zijn een orkest met ambitie, op woensdagavond zitten we op het puntje van de stoel en wordt er flink gerepeteerd. We verwachten inzet van onze muzikanten en proberen iedere woensdag zo compleet mogelijk te repeteren. Het mooie van ons orkest is dat ambitie en gezelligheid heel goed samengaan. Want er wordt veel gelachen, we zijn een warme club mensen bij elkaar en ook buiten de Bazuin ontmoeten mensen elkaar geregeld.

Lees verder over het concertorkest ...

   

B-orkest

Bazuin Zwolle Vajen

“Leren samenspelen in een veilige omgeving”

In het B-orkest is alles gericht op het samen leren spelen als je nog maar net bent gestart met het bespelen van je instrument. Het opleidingsorkest is dé plek waar je mag groeien, dit geldt voor jong en oud!

Het opleidingsorkest wordt geholpen door leden van het concertorkest, hierdoor klinkt het direct leuk en heb je steun aan muzikanten die al wat langer spelen.

Lees verder: het B-orkest ...

Algemene Muzikale Vorming (AMV)

Muzikaliteit van je kind stimuleren!

Dit kan met de cursus Algemene Muzikale Vorming. Tijdens deze muzieklessen wordt maat- en ritmegevoel en muzikaal gehoor ontwikkeld. We zingen samen, luisteren naar muziek, er wordt geïmproviseerd en blokfluit gespeeld. Ook het notenschrift komt aan bod. Het zijn afwisselende lessen die kinderen enthousiast maken!

Lees verder over AMV bij de Bazuin ...

Ensembles

Bazuin Zwolle [ Benno Wonink Fotografie ] - 100922 132
“Muzikaliteit in een andere samenstelling”

In ensembles ondersteunt De Bazuin ook bij vieringen en herdenkingen.
Lees verder over de ensembles ...